BGWebCounter

Всички новини

|

Автоновини

|

Спорт

|

Изложения

|

На път

|

Тунинг

|

Момиче на деня

|

Еко-ауто

|

Застраховане

|

Любопитно

|

Кола на месеца

|

Крими

|

Други

|

Близо 15% ръст на продажбите на нови полуремаркета очаква Шмитц Каргобул в България през 2015 г.


Близо 15% ръст на продажбите на нови полуремаркета очаква Шмитц Каргобул в България през 2015 г. Брезентовото полуремарке GENIOS и новият хладилен агрегат на Schmitz са хит на БГ пазара
Шмитц Каргобул очаква да завърши 2015 година с близо 15% ръст на продажбите на нови полуремаркета в България спрямо предходната година. Увеличението при употребяваните се очаква да е между 5 и 10%. Общо 760 единици са закупени от клиенти на компанията у нас до средата на септември месец. 85% от тях са нова техника.

“Основна част от продажбите ни са при брезентовите и хладилни полуремаркета, като тази година бележим и голям ръст при продажбите на самосвални полуремаркета”, обясни Георги Цветков, Управляващ директор на Шмитц Каргобул България. “Добрите резултати се дължат от една страна на динамичното развитие на транспортния бизнес у нас и от друга на въвеждането на нови, високотехнологични и ефективни продукти на Schmitz”, допълни той.

През последната една година компанията отчита изключително висок интерес към новото брезентовото полуремарке S.CS GENIOS и иновативния хладилен агрегат Schmitz "Transport Refrigeration Units". Двата ключови продукта бяха представени на специално събитие за клиенти в България от Йенс Целер, Генералният мениджър Продажби за Централна Европа на Шмитц Каргобул.

Schmitz Cargobull S.CS GENIOS – в изцяло новото поколение брезентови полуремаркета е използвана нова технология за студено валцовани надлъжни греди на шасито, които са с Z-образен профил. Това осигурява следните предимства: изключителна устойчивост при усукване на шасито, множеството заварени компоненти са заменени от студено валцовани надлъжни греди, усилена предна част на шасито; допълнителен горен профил, служещ за допълнителна опора на пода, болтована конзола за ходова част, повишена надеждност на цялата ходова част, идеално разпределение на силите по цялата повърхност на надлъжните греди, усилено шаси с по-дълъг експлоатационен живот.

Schmitz Cargobull "Transport Refrigeration Units" – хладилният агрегат на Шмитц Каргобул осигурява висока ефективност при всякакви условия благодарение на следните свои качестева: прецизно управление на температурата, икономична работа, с висока ефективност на охлаждане чрез прецизно управление на двигателя, бързо достига желаната работна температура, нисък разход на гориво, по–голяма експлоатационна надеждност и управляемост чрез иновативните електронни модули за управление, улеснена поддръжка.

###

Шмитц Каргобул АД е най-големият производител на полуремаркета в Европа. Групата разполага с производствени бази в Германия, Испания, Литва и Русия, като за финансовата 2013/2014 година има оборот от около 1.624 млрд. евро и произведени над 45 300 ремаркета. Шмитц Каргобул АД е работодател на повече от 5100 души.
Профилът на компанията предлага и следните допълнителни услуги: Cargobull Finance за покупка на лизинг, Schmitz Cargobull Parts&Services за обслужване и осигуряване на оригинални резервни части за превозните средства, Schmitz Cargobull Telematics за телематика на ремаркета и полуремаркета и Schmitz Cargobull Trailer Store за употребявани ремаркета.
Фирма Шмиц Каргобул България ЕООД е единствения официален представител на Шмитц Каргобул АД за България. У нас компанията предлага пълната продуктова гама на Шмитц Каргобул АД
Източник: Автопрес
Митнически склад от ДИНЕЛ ООД Онлайн бизнес справочник Портал за автомобили, новини, обяви и всичко свързано с автомобилите

Пътна Помощ