BGWebCounter

Всички новини

|

Автоновини

|

Спорт

|

Изложения

|

На път

|

Тунинг

|

Момиче на деня

|

Еко-ауто

|

Застраховане

|

Любопитно

|

Кола на месеца

|

Крими

|

Други

|

Honda с изцяло нови и освежени модели на изложението във Франкфурт 2015


Honda с изцяло нови и освежени модели на изложението във Франкфурт 2015

На автомобилното изложение във Франкфурт 2015 Honda ще подчертае една важна за марката година, като представи цялата си гама от освежени и напълно нови автомобили заедно. Наред с новите автомобили, Honda ще покаже дизайнерски концепции и модерни технологии. Всички те демонстрират уникалната креативност на Honda, свързана с предизвикателствата на личната мобилност днес и в бъдеще.

Honda Project 2 & 4 задвижван от RC213V – вдъхновение, творчество и изработка

На автомобилното изложение във Франкфурт ще бъде световната премиера на "Honda Project 2 & 4". Победителят в световния конкурс за дизайн, организиран от Honda между глобалните дизайнерски студия на марката, Honda Project 2 & 4 представлява начинът, по който компанията вдъхновява и поощрява творческото мислене.

Тази концепция въплъщава „творческото майсторство“ на Honda. Honda Project 2&4 е проектиран заедно с дизайнерския център за мотоциклети в Асака и автомобилния дизайнерски център във Вако, Япония. Honda Project 2&4 е резултат от постоянните усилия на компанията да създаде по-вълнуващи преживявания на потребителите. Honda Project 2&4 е със структура, която съчетава опита на Honda, като осигурява на водача свободата на мотоциклета, с маневреността на автомобила.

Нови и освежени модели в гамата на Honda

На изложението във Франкфурт ще може да се видят новите HR-V иJazz. Двата модела ще бъдат в шоурумите в началото на септември. Те съчетават сложни нови дизайнерски концепции за безопасност, водещи за класа си вътрешно пространство и многофункционалност на обичайното ниво за моделите на Honda.
Един от най-продаваните SUVавтомобили в света - Honda CR-V за 2015 г. е освежен за европейския пазар с нов дизелов двигател и 9-степенна автоматична трансмисия, както и с водещи в света технологии за подобряване на безопасността на пътниците.
Honda Civic и Civic Tourer за 2015 г. се отличават с нови спортни екстериорни и интериорни подобрения в стила, отразени от нов Civic Sport, както и въвеждане на Honda Connect, напредничава информационно-развлекателна система, базирана на Android, предоставяща свързване с WiFi, Bluetooth, USB, HDMI и MirrorLink.
Новият Civic Type R е състезателната кола за пътя на Honda. Автомобилът представя състезателния дух на Honda и постигането на водеща за класа си производителност. Построеният във Великобритания модел, който дебютира по-рано тази година на автомобилното изложение в Женева, се захранва от един изцяло нов 2.0 литра VTEC TURBO двигател и е най-мощният модел, който някога е носил легендарното червено лого на Type R. С ненадмината производителност в хечбек сегмента с предно задвижване в Европа, мощността на Civic Type R е 310 к.с. при 6500 об/мин. Тази мощност, съчетана с уникалната аеродинамика, дава възможност на Type R да постигне максимална скорост от 270 км/ч.


Honda UNI-CUB β прави дебют в Германия


По време на салона във Франкфурт, Honda ще покаже своето устройство за лична мобилност UNI-CUB β. Технологията на функциите на устройството за контрол, баланс и система на задвижващо колело (Honda OmniTraction), произхождат от пионерските изследвания на Honda в областта на хуманоидните роботи и по-специално от развитието на най-напредналия хуманоиден робот в света - ASIMO.


Пресконференцията на Honda по време на изложението ще се състои в 14 ч. на 15 септември, вторник, на щанда на марката - B11 в зала 9.0.

Митнически склад от ДИНЕЛ ООД Онлайн бизнес справочник Портал за автомобили, новини, обяви и всичко свързано с автомобилите

Пътна Помощ